Kom-pac.

1e Oosterstraat 2H, 1211 LB Hilversum in Netherlands

Kom-pac.

De betekenis van kompas is o.a. instrument om de koers te bepalen, navigatiemiddel, oriëntatie-instrument, richtingaanwijzer, richtsnoer, richtingwijzer en richtlijn.

Dit sluit exact aan bij de visie die KOM-PAC heeft ten aanzien van kennisoverdracht en het begeleiden van mensen, namelijk er voor zorgen dat de trainingen en coaching een richtsnoer zijn bij de persoonlijke groei van mensen.

De visie van KOM-PAC is dat mensen die dingen moeten doen waar ze goed in zijn.
Ieder mens heeft van huis uit kwaliteiten/talenten meegekregen, echter de meeste mensen zijn zich niet bewust van hun kwaliteiten. Door mensen bewust te maken van deze kwaliteiten en deze verder te ontwikkelen is het mogelijk mensen in hun kracht te zetten. Een combinatie van kwaliteiten levert ook een bepaalde teamrol op. Als men deze rol weet dat weet men waar men goed in is, waar men blij van wordt. Ieder mens wil van “toegevoegde waarde” zijn. De trainingen, coaching en begeleiding van KOM-PAC zijn er op gericht om het beste uit mensen te halen door zichtbaar te maken wat de kwaliteiten/talenten zijn en deze uit te bouwen.

Visit website of Kom-pac.

Contact Kom-pac.

Certified to deliver the following Business Simulations Trainers
Apollo 13 - an ITSM case experience™
Gert Nieuwkerk