Suerte Academy: Niet praten over Lean, gewoon doen!

Donderdag 5 februari

Door: Jan Schilt & Rob Buijtendijk

Veel organisaties zijn druk hun processen te verbeteren. Dit wordt ingegeven door de noodzaak om een concurrerende positie in de markt te behouden, als reactie op de veranderende behoeften van klanten.

Methoden als Lean, Lean Six Sigma en Agile worden steeds meer ingezet om de noodzakelijke verbeteringen te realiseren. Maar wat houden ze precies in? Hoe helpen ze om ‘waste’ en kosten te reduceren, ‘defects’ weg te nemen, kwaliteit te verbeteren en te luisteren naar ‘the voice of the customer’?

Altijd eens willen ervaren hoe Lean nu echt in de praktijk werkt? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou. Aan de hand van een nieuwe en unieke management game krijg je inzicht in de werking en kracht van Lean.

Niet te veel praten over Lean, maar de kracht gewoon ervaren. Na uitleg van de game spelen we een paar ronden waarbij we verschillende Lean aspecten toelichten. Na deze avond ben je in staat om Lean ook zelf toe te passen in je dagelijks werk. Want het is niet moeilijk; iedereen kan een eerste stap zetten.

 

http://www.suerte-academy.nl/nieuwsbrief/?lang=nl&ac=unsubscribe&em1=arjan.van.der.poel&em2=suerte.nl&uk=fdf8f9ce32f317e92c83e2a4