In2ition

Grote plaat 35, 3891 ZA Zeewolde in Netherlands AR

Programma’s en Projecten die slagen, doen wat ze moeten doen. Mensen die ge├»nspireerd resultaten behalen, doen wat ze willen doen.. Organisaties die breder kijken dan winst en omzet… en daardoor beter presteren dan zij die dat niet doen… Een Droom?.. Niet voor ons. In2ition leeft het en maakt dat anderen het beleven!.. In2ition specialiseert zich in begeleiding; Coaching, Project- en Programmamanagement ondersteuning en verandering met resultaat.

Centraal staat voor ons de relatie van Mens tot Mens in de context van deze wereld; bezieling en zingeving in Werk en Leven; met een duurzaam karakter. De essentie zit ‘m vaak niet zo zeer in wat je doet, maar veeleer in hoe je met dingen omgaat. Ieder mens is Uniek en in het kennen van onze eigenheid kunnen wij ons verbinden met anderen. Bewust-Zijn van onszelf op alle niveau’s maakt dat wij verantwoording kunnen nemen voor onze (re)acties en daarmee letterlijk sturing kunnen geven aan onze “Response-Ability”. Of het nu persoonlijke begeleiding betreft; groepsondersteuning in, en besturing van projecten of programma’s; of het (tijdelijk) managen van projecten of programma’s; bij In2ition is alles in eerste plaats mensenwerk!

Zowel op persoonlijk als bedrijfsmatig niveau werken we aan verhoging van kwaliteit van leven en werken, vanuit een bedrijf dat balans probeert te vinden en bruggen bouwt tussen People, Planet en Profit.

Visit website of In2ition

Contact In2ition

Authorized Reseller of the following Business Simulations
The Challenge of Egypt - Traditional Project Management