Innspire

Marktstraat 5, 2411 BE Bodegraven in Netherlands Regular

InnSpire is anders dan andere bedrijven. Onze cultuur typeert zich door een bijzondere combinatie van autonomie en collectivisme. Die hebben we gebaseerd op drie pijlers die een stevig fundament vormen.

VRIJHEID: Wij geloven dat professionals het beste resultaat leveren als ze de vrijheid hebben om opdrachten te kiezen die bij ze past. De vrijheid om hun werk en hun tijd zelf in te delen. Een paar weken extra vakantie per jaar? Niemand die je tegenhoudt. Toch die PSPO II certificering behalen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste opleider en brengen je alvast in contact met InnSpirators die jou zijn voorgegaan. Bij Innspire deelt iedereen zijn carrière en werkleven zelf in.

SAMEN: We inspireren en challengen elkaar op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis. Dat doen we tijdens de fameuze InnSpire bijeenkomsten. Zo gingen we in de afgelopen periode de strijd virtueel met elkaar aan, leerden we meer over Pubercoaching en gingen we aan de slag met de Roos van Leary.

“Samen” vertaalt zich door naar de dagelijkse praktijk. Onze groep met IT-professionals bestaat uit uiteenlopende karakters met een eigen achtergrond en expertise. Van Product Owners tot Front-end Developers en van Agile Coaches tot Test Automation Engineers. Dat zorgt ervoor dat er altijd wel iemand is die het issue waar je nu tegenaan loopt al een keer is tegengekomen. Binnen InnSpire zijn altijd verschillende perspectieven en er is altijd een groep collega’s waarmee je kunt klankborden.

LOL en PLEZIER: We werken op basis van positiviteit. Want waarom zou je je werk niet een ervaring maken waar je met meer energie vertrekt dan binnenkomt? Daarom zorgen we ervoor dat lol en plezier een fundamenteel onderdeel zijn van onze designprincipes. Maatwerk training voor stoffige content? Dan maken we er een workshop van zodat je lekker bezig bent. Ook tijdens onze inspiratiemiddagen staan deze principes voorop. Daar weten Hugo, Wilfred en Maarten wel raad mee.

Visit website of Innspire

Contact Innspire

Certified to deliver the following Business Simulations Trainers
The Phoenix Project - DevOps
Jan Faber