Mproof Nederland

Hofkampweg 71-7, 2241 KE Wassenaar in Netherlands AR

Mproof Nederland is al meer dan 15 jaar dé specialist in service management voor de ondersteuning van medewerkers, klanten en burgers.

Mproof Nederland legt zich, als full service organisatie, volledig toe op de integrale levering van service management toepassingen. Op basis van Clientele software leveren wij out of box toepassingen voor IT, HR of FM service management, servicedesk en self service. Ook is er een versie speciaal bedoeld voor de ondersteuning van klanten van ICT dienstverleners en managed service providers.

Praktijkervaren en gecertificeerde professionals van Mproof implementeren en onderhouden de Clientele toepassingen bij klanten in uiteenlopende branches. Omdat de Clientele software in eigen huis wordt ontwikkeld zijn de lijnen kort als er aanvullende klantwensen zijn. Daarnaast ondersteunt en adviseert Mproof bij de inrichting van de service-organisatie van de klant om ervoor te zorgen dat de interne processen, bijvoorbeeld op basis van ITIL of ISM, en de tool volledig op elkaar aansluiten.

Visit website of Mproof Nederland

Contact Mproof Nederland

Certified to deliver the following Business Simulations Trainers
Apollo 13 - an ITSM case experience™
Michiel de Ruiter
Apollo 13 - ISM™
Michiel de Ruiter