Novius Adviesgroep

Utrechtseweg 223, 3818 EE Amersfoort in Netherlands AR

Welkom bij Novius<BR>
<BR>
Novius geeft richting aan complexe transformaties van organisaties. We realiseren voor klanten duurzaam verbeterde bedrijfsresultaten. Door een op de strategie afgestemde, geïntegreerde inzet van ICT en nieuwe organisatieconcepten. Dagelijks voeren Novius professionals, samen met directies, lijnmanagers en informatie / ICT-deskundigen strategische opdrachten uit bij onze klanten.
Naast onze inhoudelijke leidraad, vormgegeven in het Novius raamwerk, zijn onze kernwaarden essentieel voor succesvolle opdrachten.<BR>
<BR>
Een eerste belangrijke kernwaarde voor Novius is het neerzetten van de prestatie en het resultaat. Toegevoegde waarde leveren, eigen methodische raamwerken en aanpak, innoverend en uitdagend zijn, ontwerpen én implementeren.

Een tweede belangrijke kernwaarde is het samen met de mensen van de klant opdrachten vormgeven en uitvoeren. Dit betekent intensief samenwerken met de klant, dynamische werkvormen, leren en multidisciplinaire teams.
In het Novius logo zijn deze kernwaarden tot een krachtig beeld samengebald. De ‘O’ van de merknaam Novius is een verbeelding van de dynamiek van de samenwerking met de klant terwijl de ‘stip’ daarbinnen de doelgerichtheid uitstraalt die essentieel blijft in al onze opdrachten.

Visit website of Novius Adviesgroep

Contact Novius Adviesgroep

Authorized Reseller of the following Business Simulations
Apollo 13 - an ITSM case experience™
The Challenge of Egypt - Traditional Project Management