IT Group

Ravenswade 150G, 3439 LD Nieuwegein in Netherlands Bronze

Op zoek naar een ervaren (sparring)partner voor uw IT-organisatie en uw informatievoorziening?

IT Group biedt niet alleen het theoretische kader van de ‘best practises’ maar ook juist praktische ervaring en vakkennis op gebied van: IT Service Management, Project Management en Business IT Alignment (BITA).

Business simulations/Management games zoals die van GamingWorks zijn bij uitstek geschikt om bewustwording te genereren en vaak onderdeel van een veranderprogramma bij klantenorganisaties. Ze helpen de deelnemers kritische succesfactoren te zien, te voelen en te ervaren die nodig zijn om hun organisaties succesvol te transformeren. Een ‘experience’ die het feitelijke gedrag ontsluit en daarmee ook inzicht geeft hoe het anders kan.

Of het nu gaat om advies in relatie tot uw IT- organisatie of ondersteuning op uw locatie of het inrichten/implementeren en beheren van uw ICT-omgeving, IT Group zorgt met een team van betrokken professionals en adviseurs voor een zorgeloze toekomstvaste ICT-omgeving. Dit vanuit de invalshoeken: People, Process, Product & Partners. Met sterke kennis en kunde op gebied van:

  • Consultancy en project/change management (service management/governance/BITA)
  • IT-beheer en exploitatie (inclusief leveren en transitie naar ‘on premise’ en/of cloud)
  • Assessments en Audits
  • Business Simulations / workshops
  • Technische- en processconsultants met business sense

Met meer dan 20 jaar ervaring en roots vanuit best practises, is IT Group in staat om een efficiënte ICT-omgeving te realiseren. Uw adviseur en tegelijk uw partner te zijn in de snel veranderende ICT-wereld. De relatie en dienstverlening van de IT Group, is gebaseerd op transparantie en vertrouwen en geeft u de ruimte om focus te leggen op uw bedrijfsdoelstellingen.

“IT Group when IT matters”

Visit website of IT Group

Contact IT Group